Lees alles over ons meerjarenonderhoudsplan

Een investering die zichzelf terugbetaalt

Met een zorgvuldig opgesteld en uitgevoerd duurzaam meerjarenonderhoudsplan verlengt u niet alleen de levensduur van een vloer, maar ziet deze er ook altijd netjes uit. Bovendien wordt het onderhoud keurig op tijd uitgevoerd, waardoor u op grote onderhoudskosten bespaart. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat een duurzaam-meerjarigonderhoudsplan u een goed inzicht geeft in de onderhoudskosten voor de komende jaren. U weet precies waar u aan toe bent en komt niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Met een duurzaam meerjarig Service Abonnement bent u voor jaren verzekerd van een goed en deskundig onderhoud.

Makkelijker kunnen we het niet maken

Multiflor weet dat vloeronderhoud nooit echt goed uitkomt en daarom vaak wordt uitgesteld. Met hogere onderhoudskosten tot gevolg.

In ons duurzaam meerjarenonderhoudsplan op maat ligt het periodiek onderhoud vast en is één enkel telefoontje voldoende om een afspraak te maken voor de uitvoering. Desgewenst voeren we het onderhoud in de vakantie, het weekend of ‘s avonds uit. Wel zo makkelijk voor u.

Voordeel duurzaam-meerjarenonderhoudsplan

Een duurzaam-meerjarenonderhoudsplan is een ideaal hulpmiddel om onderhoudskosten te besparen. Het biedt inzicht in het huidige onderhoud van uw vloer en het onderhoud wat u de komende periode kunt verwachten. Tevens zijn de kosten van de geplande activiteiten voor de komende jaren gespecificeerd.

Met de expertise van Multiflor behaalt u de volgende resultaten en voordelen:

  • inzicht in de onderhoudskosten van uw vloeronderhoud over langere tijd
  • inzicht in noodzakelijke voorzieningen om onderhoud op termijn te kunnen uitvoeren
  • een overzichtelijke en uitvoerbare jaarplanning voor onderhoud
  • inkoopvoordeel door schaalvergroting bij aanbestedingen
  • ontlasting van de organisatie door inzet van externe professionals
  • kortere doorlooptijden bij uitvoering van vloeronderhoudonderhoud
  • eenvoudige en kosteneffectieve realisatie van onderhoudsplannen

Wil je graag kennismaken met Multiflor?

Onze experts geven je graag advies op maat, geheel vrijblijvend!

Neem contact op