Wij zijn Multiflor

De vloerenspecialist in Son, bij Eindhoven

Het is alweer meer dan 25 jaar geleden dat de fundering voor wat vandaag de dag Multiflor heet, werd gelegd. Het was de basis van een klein bedrijf, gericht op het leggen van vloeren in kantoren, projectbouw en vakantieparken. Inmiddels is er heel wat tijd verstreken en zijn er door Multiflor-vloeren, talloze vloeren gelegd. Daarnaast zijn we met Multiflor-raamdecoratie ingesprongen op de steeds meer komende vraag naar raamdecoratie, zijn we ook ramen gaan decoreren. En met het ontstaan van Multiflor-onderhoud kunnen we nu dus ook nog eens een totaaloplossing bieden.

Ons motto ‘we doen het goed of we doen het niet‘ blijft hoog in het vaandel staan. We houden alles in eigen hand, van verkoop tot en met het resultaat. Ons team bestaat uit een groep kwalitatieve en vakbekwame handen met passie voor het vak. We communiceren eerlijk en transparant over producten, levertijden en prijzen. We willen de wereld steeds een beetje mooier maken en dat kunnen we met producten die we aanbieden. We staan altijd voor je klaar en begeleiden je in het gehele proces, in ‘Every step you take!’

Sinds 1995

Multiflor is al meer dan 25 jaar een kwaliteitsmerk.

Internationaal

Multiflor is zowel nationaal als internationaal actief.

Duurzaam

Multiflor heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Betrouwbaar en vakkundig

Ieder project is bij Multiflor in goede handen en wordt gezien als een aparte opdracht. En zo gaan we er ook mee om. Het project krijgt de aandacht die het verdient. Van het begin tot en met het einde kun je op ons rekenen. Je wilt lang van je vloer of raamdecoratie genieten en dan is niet alleen de kwaliteit belangrijk, maar ook de manier waarop de vloer gelegd is, of de raamstoffering is opgehangen.
 
Bij Multiflor hebben we een eigen montage- en legservice. Onze vakmensen leggen iedere vloer vakkundig en volgens de hoogst geldende kwaliteitseisen. Onze specialisten op het gebied van raamdecoratie dragen zorg voor een perfecte montage op locatie.

Enkele van onze opdrachtgevers die de stap al hebben genomen

Ben jij ook klaar om de stap te zetten?

Bekijk de projecten Maak een afspraak