Lees alles over gordijnen

Gordijnen zijn een tijdloze vorm van raamdecoratie. Ze staan prachtig in de meeste vertrekken en geven een warm karakter aan de ruimte. Gordijnen zijn er in verschillende soorten, zo zijn er lichtdoorlatende gordijnen, die meer voor de sier gekozen worden, of verduisterende, vaak toegepast in een slaapkamer. Uiteraard bepalen de kleur, samen met de vorm van de plooi en of de gordijnen van muur tot muur en van plafond tot vloer gehangen worden, voor een groot gedeelte wat de uitstraling van de kamer wordt. Kies je voor een contrasterende kleur dan worden gordijnen een echte blikvanger.

Een extra voordeel van gordijnen is dat ze geluiddempend zijn en dat de ruimte minder galmt. Een nadeel is dat ze relatief veel plaats innemen wat in een kleinere kamer niet altijd gewenst is. Belangrijk is dat gordijnen gemaakt zijn van brandvertragende stof.

In de showroom van Multiflor vind je talloze voorbeelden van de nieuwste trends op het gebied van gordijnen, maar je ziet er ook stoffen die minder trendy zijn en die voor langere tijd het raam kunnen sieren.

Al onze raambekleding wordt door ons ingemeten en op maat gemaakt.

Wil je graag kennismaken met Multiflor?

Onze experts geven je graag advies op maat, geheel vrijblijvend!

Neem contact op