Lees alles over schoonloopmatten

Een vloer van tapijt of van tapijttegels geeft direct een warme, luxe uitstraling en biedt talloze mogelijkheden tot combineren in kleur, structuur en in dessin. Daarnaast is geen vorm te gek; bijna alles is mogelijk met tapijt.

Met een tapijt kun je alle kanten op. Het is geschikt voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer of als trapbekleding. Omdat het geluid niet weerkaatst maar ‘absorbeert’, werkt het geluiddempend waarbij ook nog eens geldt hoe dikker het tapijt, hoe meer demping. Heb je tapijt op je vloer, dan zal de ruimte nooit meer galmen.

Tapijt biedt nog meer voordelen. Zo werkt het warmte-isolerend, waardoor er energie bespaard kan worden en het houdt stofdeeltjes vast. Deze dwarrelen niet op en kunnen eenvoudig opgezogen worden.

Kom eens langs in onze showroom voor informatie en advies over de mogelijkheden van tapijt. We hebben allerlei stalen op voorraad en voor ons is niets te gek. Bij Multiflor houden we alles in eigen hand, van advies tot inmeten en van leggen tot resultaat. Je bent van harte welkom onze service te ervaren.

Wil je graag kennismaken met Multiflor?

Onze experts geven je graag advies op maat, geheel vrijblijvend!

Neem contact op